Truding Sweden AB

Tony Truding: tel. mob. +46 762 503 503
Ö. Kalkbrottsgränd 34, 216 12 Malmö

Sprider Utrustning

Fliptop vikkapell

Fliptop_combitherm2 Fliptop_combitherm3

En stor andel av värmeförlusten vid asfalttransport sker genom otäta och dåligt isolerade täckningsystem. Fliptop vikkapell är ett hydrauliskt manövrerat täckningsystem som minimerar temperaturförlusterna vid transport av asfalt genom flera effektiva lösningar.
Fliptops uppbyggnad är mycket stabil där kapellduken hålls sträckt och överlappar alla hörn och kanter i stängt läge så att ingen fartvind eller regn kan tränga in. Fliptop är som allra bäst när det kombineras med Combi-Therm isolerduk. Combi-Therm består av en fiberbaserad kärna och ett värmereflekterande yttertyg som tål att ligga i direkt kontakt med het asfalt.

CMT Lastväxlarflak

IMG_0734

CMT Lastväxlarflak är utformat för att hålla värmen i asfalten under lång tid och har ett krokfäste till Sprider. Flaket kan utformas enligt kundens specifikation.
Tillsammans med CMT har SpriderMaskiner också tagit fram ett högtippande asfaltflak på lastväxlarram, lämpligt för den som vill ha med ett extra lass och tippa över till det flak Sprider är monterad på.

Besök gärna CMT:s webbplats! (www.cmt.se)

ReCoDrive

Keravis

ReCoDrive är ett system för att kunna fjärrstyra lastbilen, som är uppbyggt av en växellåda monterad på lastbilens kardanaxel, samt en motor på rattstången för styrningen.
Sprider kan enkelt integreras med ReCoDrive utomhyttskörning genom att båda manövreras med samma radiostyrning. Radiomottagaren monteras med fördel på lastbilen för att ReCoDrive ska kunna utnyttjas även om Sprider inte används.

Effektiv och ergonomisk
ReCoDrive och Sprider fungerar effektivt tillsammans eftersom lastbilen kan flyttas fram korta sträckor utan att chauffören behöver hoppa i och ur hytten. Detta förbättrar dessutom chaufförens arbetsmiljö och sparar höfter och knän.

Försäljning
ReCoDrive tillverkas och monteras av JPC Hydraulik. (www.jpchydraulik.se)

SpriderMaskiner säljer ReCoDrive och integrerar styrningen av Sprider och ReCoDrive.